Voorgerechten
Een mootje huisgerookte zalm op een groene salade met bieslookdressing. € 14,95
Geschroeide tonijn op een gemenge salade met mieriksworteldressing. € 15,95
Gebakken gamba's met een knoflook-cognacsaus. € 15,95
In kruidenboter gebakken mosselen met kaas overbakken. € 14,95
Carpaccio van gerookte runderlende met een mosterddressing. € 14,50
Salade met warme geitenkaas, honing en tijm. € 10,95
Franse uiensoep met kaas overbakken. € 7,95
Proeverij van diverse voorgerechtjes. Min. 2 personen. € 18,95 p.p
Hoofdgerechten
Tournedos, 200 gram biefstuk van de haas met rode-portsaus of gebakken champignons en ui. €31,95
Tournedos, 100 gram met rode-portsaus of gebakken champignons en ui. €21,95
Kalfsentrecote met kalfsjus waarin gerookte knoflook. €30,95
Varkenshaas uit de pan met een roomsaus met champignons en lenteui. € 23,50
Runder rib-eye de grill met een pittige kruidenboter. € 29,95
Kalfslever met gebakken uien en spek. € 27,95
Zalm uit de oven met een botersaus waarin peterselie. € 27,95
Gebakken Heekfilet met een bieslooksaus. € 23,95
Verrassingsmenu 4 gangen. € 45,95
Verrassingsmenu 5 gangen. € 49,95
Nagerechten
Crème brulee. € 8,50
Parfait van amarena kersen. € 8,50
Yoghurt ijs met een bosvruchtensoepje. € 8,50
Irish coffee. €8,75
French coffee. €8,75
D.O.M coffee. €8,75
Bijgerechten
Franse frietjes. € 3,25
Pepersaus. € 3,25
Gebakken champignons. € 3,25
*Heeft u speciale wensen zoals suikervrij, zoutloos, glutenvrij of vegatarisch geef dit even door aan uw gastvrouw en wij houden er rekening mee.
Extra garnituur wordt in rekening gebracht.